vrijdag 1 juni 2018

Onze schoolreis

We keken er al de ganse week naar uit. Onze klaskalender vertelde dat we vrijdag
geen gewone schooldag hadden maar we zouden op schoolreis gaan samen met onze vriendjes van het tweede leerjaar. We trokken naar Eede, net over de grens. In het familieparadijs "'t Krekeltje" zouden we ons ten volle kunnen uitleven.
We waagden ons in het Victoriadoolhof, een groot doolhof van 8000 m² dat geplant is in haagbeuk. Maar het bleef niet bij één doolhof, we probeerden ook de weg te vinden in het Avonturendoolhof. In deze overdekte schuur moet je klimmen en klauteren tot bovenaan in de nok van de schuur om daarna met een razendsnel tempo helemaal naar beneden te glijden in de reuzenglijbaan.
Ook waren er verschillende speeltuinen: voor elk wat wils! Binnenspeeltuinen met een ballenbad, glijbanen, klim– en klauterwerk en daarbovenop ook nog eens 2 buitenspeeltuinen.
En last but not least ... de picknick lieten we thuis want er stond een lekkere maaltijd op ons te wachten : Frietjes, appelmoes en een frikandel en met als toetje nog een ijsje bovenop...
Zeg dat het stil was aan tafel en er gesmuld werd ...
Het spatje regen van vandaag probeerde de pret te bederven maar dat lukte helaas niet. Onze schoolreis was geslaagd. Dat zie je ook wel aan de foto's....
Er zijn ook foto's te vinden op de klasblog van het tweede leerjaar.



























Geen opmerkingen:

Een reactie posten

 Samen met Zoem de bij wensen wij jullie een vakantie VOL KLEUR ! Juf Marijke, Meester Niels en juf Karine